Deltagareberättelser!

Skriv gärna om din upplevelse hur healingen har hjälpt dig. Det ger inspiration till andra som vill prova på, förutom att jag får ett gensvar på vad distanshealingen gör för dig.

Skriv gärna om din upplevelse här!


Jag måste bara få tacka dig för din healing. För första gången på mycket länge har jag inga känningar av mina hemska stressymtom som jag haft så länge! Hoppas det håller i sig, jag fortsätter att önska mig healing i alla fall.

Är så lycklig, TACK! ❤️😊🙏😇


Varmt tack för all healing under flera år! Det har varit och är en ovärderlig hjälp i en själslig och psykisk utvecklingsresa som förändrar mig i djupet.

Så tacksam - Hälsar, Malin


TACK Thor för all healing jag fått under lång tid! Healingen hjälper verkligen mig och många andra! Tur att det finns människor som du.

Tusen TACK!

Kram Ninni


Tack så mycket för alla healingar,som jag fått av dig. De har gett mig mera energi och ork, när min energi är för det mesta mycket låg nu. Jag skulle inte klara mig utan dem.

Jag önskar dig allt gott. God fortsättning!


Tog emot min första måndagshealing och fick när jag koncentrerade mig mer inåt och släppte taget en fin själslig resa där jag fick en skymt av mina avlidna släktingar.

I övrigt gav healingen mig lugn och harmoni i kroppen.

Känner också mig glad.


Tusen tack för healingen till vår familj.

Den gör oss starkare när man tror att man inte skall orka med livet och vardagen.

Tack för att du finns.


Tack för all distanshealing jag får av dig.

Gör så jätte gott för min värkande kropp.

Kramar till dig 😆💖.


Tack så mycket för alla healingar, som du har gett mig.

Det har hjälpt mig mycket och jag har fått mera energi och ork.

Ha det så bra! God fortsättning till dig!

Mycket tacksam kvinna


TACK Snälla Thor för distanshealing som verkligen hjälper!

Tack för att du skickar healing till mig och så många andra. Helt otroligt och bra.

Önskar dig allt väl!

Kram Ninni


Har skrivit in en släkting till mig,sedan oktober 2016 och vid besök nyligen, så kunde jag konstatera, att min släkting nu verkligen är ett levande bevis, för att healingkraft är verklig och fungerar. Allt kan ta sin tid, särskilt med hälsan som är ett komplicerat begrepp och inte så rationellt uppbyggt, som vi gärna önskar oss.

Därför är healing ett alternativ, väl värt att prova på istället för att vara skeptisk. Jag har alltid undrat. Vad är folk rädda för? Lite eterisk ljusenergi?

Jag önskar för framtiden, att fler människor kan lära sig kombinera vanliga jordnära akuta sjukvårdsåtaganden med healing. Är vi inte alla både kropp och själ?

Ja, stort tack Thor Midwind för denna healing. Den fungerar!

Namaste .Millie


Jag skriver upp mig och min hund Jerry på natthealingen varje vecka. Min hund är nu 14 år och för två år sedan sa en veterinär att han hade blåsljud på hjärtat.

Vid senaste veterinärbesöket så gjordes en allmän hälsocheck på vovven och jag hörde veterinären säga till sköterskan som antecknade vid datorn "inget blåsljud". Då sa jag att Jo men det ska han ju ha ändå och hon lyssnade igen men hörde ingenting.

Efteråt kom jag på att blåsljudets plötsliga försvinnande kanske kan ha med healingen att göra?

Intressant hur som helst. Jag hoppas att det är så. 🙂


Tusen Tack Thor,
för gårdagens fullmånehealing som blev en mycket fin andlig upplevelse med en uppmaning om att; "låt ljuset flöda, låt ljust flöda genom hela kroppen, från huvudet ända ner till tårna, låt ljuset flöda fritt från Fader Himmel genom kroppen och ner till Moder Jord" Därefter fylldes kroppen med ett vit ljus med början från huvudet, och jag "såg" hela processen ungefär som en nedladdning.

På vissa ställen där jag hade ont gick det lite trögt kände kraftig smärta i vänster höft och vänster ben som försvann när ljuset passerade vidare ner till fötterna och ut genom mina fotsulor. Jag har inte känt någon smärta idag.

Tusen Tack igen Thor för att du förmedlar den Gudomliga livsenergin.

Marita W.


Hejsan.

Första gången jag gjort en distans healing. Jag först lite skeptisk. Men jag kände att de negativa saker drogs ut kroppen på ett konstigt sätt,vart lite kyligt/kallt i kroppen. Den tankade kroppen på med en massa positiv energi. Andningen vart lugnare. Svårt att beskriva känslan hur den va i kroppen.. klart jag ska göra om detta.. jag säger bara stort varmt tack!!

Mvh. Ann-Sofie.


Mycket tacksam

Min dotter hade en stor cysta på äggstocken gjorde 3 st distanshealingar. När hon kom till doktorn var systan helt borta. Så hon behövde inte operera sig. Vi är väldigt glad och tacksamma för detta.


Är mycket tacksam för att få denna form av healing, som för min del "verkar"på mig, rent kroppsligt. Var hos min sjukgymnast igår, där jag går regelbundet varje månad för nackspärr och höftbesvär. Berättade för henne detaljerat, hur denna distanshealingen påverkat mina besvär väldigt positivt, på ett kännbart konkret sätt och sätts i direkt samband med distanshealingen.

Speciellt natthealingen mellan tisdagen och onsdagen, är för mig klart energigivande och mitt sömnbehov på dagen har minskat från 4 tim till 1.

Djupt tacksam😇

Wow!

Detta va första gången jag testade healing, jag har varit nyfiken på det i några år. Så kl 21.00 la jag mig i sängen och slappnade av och försökte göra mig mottaglig. Jag tror att jag är ganska känslig för sånt här för jag kände av hela processen, med en gång kände jag att någonting va på gång. Mina händer blev varma och jag upplevde som att min kropp blev skannad från fötterna långsamt upp till mitt huvud, därefter mina armar.

När genomgången va klar kände jag hur det blev en tyngd/tryck på mina leder, framför allt knäna och mina höfter. Efter Lederna kände jag tryck i olika punkter, det började vid bäcken och då blev trycket i mina knän och i min högra höft mer intensiva än tidigare. När det släppte i bäcken ersattes det av ett tryck i naveln och då kände jag hur det strålade från min högra äggstock (jag har problem med inflamation i mina äggstocksleder). Därefter kände jag ett tryck mellan navel och bröstkorg och därefter i pannan. Förundrad och fascinerad låg jag där och hängde med i vad som hände. Jag märkte hur det blev lättare att andas och hur mina problem områden bearbetades en efter en.

Jag har jätte svårt att förstå hur detta kan ske på avstånd och hur man kan ge healing till flera människor på en gång! För jag upplevde att det jag fick va skräddarsytt efter mina egna besvär.

Jag har länge haft problem med att somna och att sova djupsömn, men i natt sov jag riktigt djupt.

Tack!!! Detta vill jag fortsätta med


Hej!

Jag har som barn vid några tillfällen hamnat i sömnparalysering, alltså en början till utanförkroppen upplevelse. Visste inte då var det var och blev så klart livrädd. Har som vuxen önskat hamna där igen då jag nu vet hur det funkar. Så i natt, vid natthealingen, vaknar jag med alla dessa symtomer 😀 Och tänkte: äntligen. Jag behöll lugnet, men lyckades bara sväva upp en liten bit. Men ändå 🙏🏼 känns som att jag är på G.

Tack än en gång. Är så lycklig 🙏🏼


TACK Thor för din fina distans healing!

Healingen har hjälpt mig under många år. Den ger extra energi och välbefinnande och mycket god hälsa. Har drömt fina drömmar många gånger samt haft fina upplevelser i samband med healingen. En gång såg jag en vit ängel med silver.

TACK Thor!

Många kramar till dig Ninni

Idag

Jag har under många år, fått healing av Thor. Levde dag och natt med mycket svåra smärtor efter en olycka, och var sjukskriven i 4 1/2 år, läkare och sjukgymnaster var envisa och sa att jag aldrig mera skulle kunna arbeta, men jag blev bättre och bättre med hjälp av Thors healing och idag har jag arbetat i 1 helt år. Jag har sällan eller aldrig smärtor, och jag njuter varje sekund av att åter kunna göra det jag älskar alldra mest, mitt arbete inom barnomsorgen, vilket kan vara oerhört slitsamt och jobbigt! Tack Thor, du har hjälpt mig tillbaka till livet.

Kram Annette i Malmö


Underbart

Tack! Underbart...jag vaggades mjukt och skönt...mina fötter och händer bultade av healing..jag fick ett rejält tryck över näsroten och mitt huvud vreds försiktigt fram o tillbaka. Jag fick även besök..en ängel kom och gav mig ett vitt skimrande klot och jag fick en smekning över huvudet. Kan lova att det kändes i hjärtat..ljuvligt..

Tack snälla Thor. Annika


Min nervskada

Nu har jag fått healing av Thor under snart 2 års tid. Vill berätta att jag har en nervskada i min nacke med otroligt svåra smärtor, samt en cuffskada i axeln där alla musklerna har lossnat med mycket svår smärtor som följd. Har under många år ätit starka smärtsillande tabletter för att överhuvudtaget kunna klara min vardag. Nu är jag överlycklig över att mina smärtor är borta, ja i stort sett borta och jag tar INGA tabletter alls längre. Den 14/2 skall jag börja jobba igen efter att ha varit sjukskriven i 3 års tid. Här pratar vi om mirakel eller hur?

Tack från hela mitt hjärta till dig Thor.

Massa varma kramar till till dig.


Namaste

TUSEN TACK för din healing Thor! Jag och min mamma har mottagit distanshealing i ett par månader nu och jag känner mig mer stark och balanserad, jag känner ofta av healingen genom att det pirrar i huvudet.. Min mamma har fått en WOW-effekt - ett riktigt MIRAKEL! Hon har nämligen obotlig luncancer i sista stadiet med spridning till lever och ryggrad och läkarna hade inget hopp kvar och all behandling hade avslutats.. men healingen har haft en otrolig EFFEKT! När hon var på röntgen senast stod läkarna bara och gapade! Cancern hade krympt!! Och hon mår bättre och bättre och blir starkare och piggare för varje dag som går!

ETT SANT MIRAKEL! Tack för att du finns!

All kärlek till dig/ Victoria och mamma Birgitta